0888 22 75 17
office@rutech.bg
Безплатна доставка над 99.00 лв.

Доставка

Цена на доставка

При поръчка над 99лв., доставката за територията на Република България е за сметка на rutech.bg, освен за продуктите с етикет „извънгабаритен продукт“. В случай на присъствието на „извънгабаритен продукт“ във Вашата заявка, условията на доставка ще бъдат договерни според индивидуалната поръчка.

При поръчка до 99лв. доставката е 4 лв. за цялата страна до офис и 6 лв. до адрес. Всички разлики в цената на доставка над гореописаните суми са за сметка на rutech.bg.

Доставката се извършва до:

   - Адрес

Получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр. В случай, че не е посочен етаж, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

   - Офис

Офис на SPEEDY

Офис на ECONT

   - Вземи от магазин

В случай, че искате да вземете пратката от магазин, може да го направите на посоченият адрес в контакти.

Може да изберете от посочените куриерски фирми, с които rutech.bg работи, без опция да избере друга фирма за доставка.

Преди да получите Вашата пратка, имате право да прегледате продукта (продуктите). Всеки продукт старателно се проверява от консултант на нашата фирма, преди да бъде опакован. В момента на прегледа, ако установите наличие на видим дефект по някой продукт, на място в присъствието на служител на куриерската фирма се съставя протокол и щетите се поемат от куриерската фирма. В случай, че не се възползвате от опцията „преглед на пратка“ и след отваряне на пратката установите видим дефект, не е възможно да бъдат поети щетите по продукта.

Срок на доставка

На страницата на всеки продукт ще намерите информация за наличността.

Наличен – продуктът е наличен и ще ви бъде доставен от 1 до 2 работни дни

На склад – срокът за доставка на този продукт е между 3 – 10 работни дни

Не е наличен – продукта не е наличен и може да бъде заместен с алтернативен

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продукта е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Поръчки на стоки заявени след 15:00 часа или в почивен ден ще бъдат обработени на следващия работен ден.

При забавяне на доставката, поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени.

*извънгабаритен продукт - е продукт с нестанда