0888 22 75 17
office@rutech.bg
Безплатна доставка над 99.00 лв.
MILWAUKEE

Milwaukee Electric Tool Corporation е компания, която разработва, произвежда и предлага на пазара електрически инструменти. Това е марка и дъщерно дружество на Techtronic Industries, базирана в Хонг Конг, заедно с AEG, Ryobi, Hoover, Dirt Devil и Vax. Произвежда кабелни и безжични електроинструменти, ръчни инструменти, клещи, ръчни триони, фрези, отвертки, гарнитури, ножове и комбинирани комплекти инструменти.

През 1918 г. Milwaukee Tool представи "първата лека преносима, с една ръка 1/4" тренировка с капацитет "Hole-Shooter. Стрелецът беше далеч по-лек от сравними модели с тегло само пет килограма.

А.Х. Петерсен спечели бизнес партньор, като добави Алберт Ф. Зиберт към бизнеса, основаващ фирмата за инструменти на А. Х. Петерсен. Производственото им съоръжение е унищожено от пожар през 1923 г. и бизнесът излиза на публичен търг след затваряне на магазина поради загубите в пожара, който унищожава съоръжението им. През 1924 г. Сейберт закупува останалите активи и сформира Milwaukee Electric Tool Corporation. Неговата бизнес цел по това време беше да подобри Hole-Shooter и да поправи други производствени инструменти, придобивайки идеи за това какво трябва да се промени, за да се увеличи дълголетието на инструментите на пазара по това време.

Неговите инструменти, като компресори, цифрови измервателни уреди, изравнителни елементи, тестери за осветление, парчета за проверка и разпознаване, измервателни уреди за температура, термоизобразителни елементи и инструменти за рязане, изрязване, пробиване и премахване на материали; зарядни устройства; и други продукти могат да бъдат намерени по целия свят.

Продукти