0888 22 75 17
office@rutech.bg
Безплатна доставка над 99.00 лв.
PEYGRAN

Peygran представлява група семейни компании, разположени в индустриалната зона на Иби, които разработват и произвеждат решения и технически компоненти за нивелиране на подови настилки, облицовки, фасади и други.

Ние имаме повече от 30 години опит, първо фокусиран като помощни лица, работещи в сектора на метала и пластмасата. В момента работим със собствена гама от продукти, предлагащи уникални продукти за професионалисти. Ние работим с висококачествени материали и най-добър дизайн, за да предоставим на нашите клиенти ефективни решения.

Понастоящем имаме повече от 6 000 м² полезна площ в нашите съоръжения, разпределени между производствени площи, офиси и логистични площи.

В момента предлагаме 3 услуги под собствена марка: Разработване и производство на технически решения и специални компоненти. Разработване на нови продукти за собствената ни марка и за трети страни. Информация за технически изисквания и техническа поддръжка, както и курсове за обучение на нашите продукти за архитекти, инженери и професионалисти като цяло.

 

Системата за изравняване Peygran® гарантира изравняване между плочките избягвайки движения по време настройката на хоросана.
Това намалява времето за керамика полагане, получаване на перфектно покритие без устни.
Бърз и 100% ефективен инструмент.

Продукти

Страница: 1 2