0888 22 75 17
office@rutech.bg
Безплатна доставка над 99.00 лв.

Вендуза единична, P611 - SHIJING

Вендуза единична, P611
˂
˃

Код: P611

Марка: SHIJING

Диаметър на вендуза Shijing P611: 203 мм.
Наличие на манометър: да.
Тегло на вендузата: 1,32 кг.
Материал на смукателя: нитрилен каучук.
Вертикална всмукателна сила: 190 кг.

в любими

Вендузата с вакуумна помпа Shijing P611 Ø8 инча (203 mm) е вашият надежден партньор за удобен и безопасен монтаж на плочки, порцеланови плочки и други гладки и структурирани повърхности. Тази лека и удобна вендуза е предназначена за ръчно носене и полагане на различни материали.

Вендузата Shijing P611 е оборудвана със здрав алуминиев корпус, който гарантира надеждност и дълъг експлоатационен живот. Специалната мека гума осигурява отлично сцепление, предотвратявайки подхлъзване и осигурявайки сигурно прилягане.

Това устройство се предлага и с манометър за следене на вакуума, което го прави един от най-надеждните инструменти в своя клас. Идеален е за повдигане и преместване на материали и предмети като порцеланови плочки, стъкло, пластмаса, метал, ламинирано ПДЧ и много други.

С вакуумната вендуза Shijing P611 можете да боравите с различни материали лесно и без усилие, спестявайки време и енергия при изпълнение на задачи. Надеждността, лекотата на използване и високата производителност правят тази вендуза идеален инструмент за професионалисти и аматьори, занимаващи се със строителство и довършителни работи.

 

  • Допълнително: пластмасов калъф (285*250*120 мм) и пластмасов капак за гумираната част на вендузата Shijing