0888 22 75 17
office@rutech.bg
Безплатна доставка над 99.00 лв.

Електическа вакуумна помпа за вендуза, P617 - SHIJING

Електическа вакуумна помпа за вендуза, P617
˂
˃

Код: P617

Марка: SHIJING

Батерия: Li-Ion 3.7V размер 18560.
Материал на изработка: пластмаса, гума.
Съвместимост: Shijing P611, Bihui SCVU8.
Време на непрекъсната работа: до 2 часа 30 минути.
Време за пълно зареждане: 2 часа.
Предназначение: да опрости и ускори процеса на работа с вакуумна вендуза.

в любими

Shijing P617 Electric Pumping Piston е иновативно решение, което е предназначено да замени оригиналното механично бутало на Shijing P611 и Bihui SCVU8 вакуумна вендуза. Това бутало е предназначено да улесни и ускори работата с вендузата, като осигурява ефективен механизъм за създаване на вакуум между основата на вендузата и материала.

Една от ключовите характеристики на буталото Shijing P617 е неговото електрическо изпомпване, което ви позволява автоматично да изпомпвате въздух от работната зона, осигурявайки надеждна и здрава адхезия към материали с различни текстури и гладкост.

Буталото се захранва от една литиево-йонна батерия 18560 Li-Ion 3.7V, което го прави преносимо и лесно за използване. Това устройство може значително да подобри производителността и точността на вашата вендуза, като намали стреса на оператора и увеличи ефективността на работа.

Буталото с електрическа помпа Shijing P617 е иновативно решение, което издига стандарта на работа с вендуза на ново ниво, осигурявайки бързо, надеждно и удобно генериране на вакуум за фиксиране на материали.

 

  • Електрическо бутало.-1бр
    Литиево-йонна батерия Li-Ion 3.7V -1бр
    Кабел за зареждане.1бр