0888 22 75 17
office@rutech.bg
Безплатна доставка над 99.00 лв.
RUBI

Основана през 1951 г., GERMANS BOADA, S.A, като компания и, RUBI, като марка остава вярна на своя произход и основна идентичност. Работим усилено всеки ден, за да запазим наследеното от бизнеса си и да изградим по-добро бъдеще за всички.

RUBI предлага различни решения на строителните професионалисти, включително проектирането, производството и пазара на строителни инструменти, продукти и аксесоари, необходими за извършване на работата с най-високо ниво на ефективност, рентабилност и безопасност.

RUBI са специализирани в производството на инструменти и машини за рязане, обработка и настройка на керамика и други строителни материали, използвани в строителството и ремоделирането.

Визия
Да се ​​превърне в компания с технологично и пазарно лидерство, проектираща, произвеждаща и предлагаща на пазара иновативни продукти и услуги за рязане, монтаж и консервиране на керамика. Очакваме с нетърпение да увеличим нашето световно присъствие, като същевременно останем близо до потребителя, и създаваме стойност за нашите клиенти, служители и акционери.

Продукти